Referenser och utmärkelser

AAA-betyg 2015
Bisnode

Gasell 2013
Dagens Industri

Årets kvinnliga företagare 2008 (finalist)

Öhrlings Pricewaterhouse Coopers

Årets Nyföretagare i Sverige 2006 (vinnare)
Jobs and Society

Årets Banbrytare 2005 (vinnare)
Uppsvenska Handelskammaren

Referenskunder

 


”Vi har använt rekryteringsverktyget 4Recruit i någon månad och är otroligt nöjda!
Verktyget  är lättarbetat. Ansluter nu succesivt  fler butiker i vårt företag till verktyget ! Bra support”

Mats Tägtström, Driftschef/Personal ansvarig, Eurocash Gruppen

 


"Vi hanterar våra rekryteringar i rekryteringsverktyget 4Recruit och är otroligt nöjda!  Verktyget är användarvänligt och det hjälper oss att spara tid samt underlättar för våra rekryterande chefer i deras arbete. Rekryteringsprocessen förenklas och vi sänker våra kostnader. Det märks att verktyget är byggt av rekryterare, dessutom får vi alltid bra support!"

Per-Erik ”Lelle” Persson, VD Biva

UCR  

”Imponerad av ert jobb. Tyckte det funkade utmärkt med rekryteringskonsulten. Snabb respons, tydlig och pragmatisk. Gillade tillgången till rekryteringsverktyget och att vi kunde gå in och titta på kandidaterna och hur rekryteringskonsulten gjorde sina bedömningar av dem.”

Lena Ohrt Grünberg, administrativ chef, UCR
 


"Jag använder Jobbet.se rekryteringsverktyg för att det underlättar med ranking system och att man kan märka dom sökande smidigt. Detta gör att jag kan ha koll på rekryteringsprocessen enkelt. En annan sak som gör att jag använder verktyget är att man kan skicka meddelade till många på ett enkelt sätt, vilket gör att man kan svara dom sökande snabbt och proffsigt. Kort sagt så spar det tid för mig vilket jag uppskattar."

Magnus Hjort, Servicemarknadschef, Söderbergs Personbilar

Gallerix  

”Vi upplever kontakten med Jobbet.se som utmärkt och vi har fått de antal kandidater vi ville till annonserad tjänst.”

Veronica Lindh HR-chef, Gallerix AB
PJ IT-konsult  

”Vi var mycket nöjda med den rekryteringshjälp vi fick av Jobbet.se. Antalet sökande var över förväntan och vi fick hjälp på en lagom nivå. Om vi behöver rekryteringshjälp någon mer gång framöver kommer vi absolut att vända oss till Jobbet.se.”

Anna Johnsson, Peter Johnsson IT konsult AB
 
BDO Uppsala  

”Vi har erfarenhet av Jobbet.se sedan tidigare och kände väl till vad de går för. Vi anser att Jobbet.se har levererat den tjänst vi förväntade oss, resultatet blev så här långt bra och de nyanställda börjar i september.”

Rikard Rönnblom, kontorschef/godkänd revisor, BDO Uppsala AB
 
Landstingsservice  

”Det var bra förberedelse och återkoppling under rekryteringsprocessen. Bra planering med avslut efter slutförd rekrytering och det slutade med anställning på en bra kandidat. Vi upplever kontakten med Jobbet.se som utmärkt”.

Rolf Nilsson, Underhållschef, Landstingsservice Uppsala län
Akademiska Sjukhuset  

"Jag upplever kontakten med Jobbet.se som utmärkt. De arbetade fort och effektivt och har levererat den tjänst vi förväntade oss."

Greger Söderqvist, Gruppchef Akademiska Sjukhuset
Akademiska Sjukhuset  

"Kontakten med Jobbet.se har varit proffsig, lätt och gav snabbt resultat"

Annilla Edeholm, Innovationskoordinat Akademiska sjukhuset

KPMG  

"Jobbet.se har ett flexibelt utbud som motsvarade vårt behov av att få hjälp med en del av processen , men inte allt. Det fungerade jättebra hela vägen och utfallet är utmärkt"

Lena Björkvall, KPMG Uppsala
 
 
Veolia Transport  

Jag har jobbat med många olika rekryteringsföretag genom åren men Jobbet.se är i särklass bäst! Ett enkelt och snabbt sätt att följa rekryteringen. Trevliga människor och en förståelse för att vi har ganska mycket att göra. Ett bra resultat på lite underlag. Hittat många bra kandidater. Imponerande!

Lena Bauman, Veolia Transport
 
 
LRF Konsult AB  

"Jag är mycket nöjd med jobbet.se. De har hållit en hög servicegrad och jag har löpande fått feedback och information om hur processen framskred. Vi är jättenöjda med vår rekrytering och kan varmt rekommendera deras rekryteringstjänster"

Karin Lundkvist, LRF Konsult

 

Last & Transport i Uppsala AB  

 

"Det är så bra att det går fort, jag hade en vakans som jag behövde tillsätta inom 14 dagar vilket jag lyckades med."

Mikael Nilsson VD, Last & Transport i UppsalaAhlsell AB  

Fick mycket bra information och backup från jobbet.se! Har anställt en person och fick många kvalificerade sökande. Har sparat några namn inför kommande behov.”

Göran Jonsson, Ahlsell AB, Borlänge
 
 
   


”Jag upplever kontakten med jobbet.se som ett mycket proffsigt bemötande under hela rekryteringsprocessen.”

P-O Pettersson, Bravida

 
 
   

 

"Jag upplever kontaktet med Jobbet.se som mycket bra och de har levererat den tjänst vi förväntade oss."

Sven Skagerlind, Bravida

 
Din Bil Sverige AB  

"Jobbet.se hade prioriterat i vilken ordning de tyckte att våra slutkandidater var intressanta. Vi är nöjda med alla de tre personer vi anställde och det har visat sig att de också presterar resultat i den ordningen Jobbet.se hade prioriterat dem."

Arash Lidman, Försäljningschef Volkswagen Göteborg, Din Bil Sverige AB
 
 
CE-MA Maskin AB  

"Det har funkat klockrent. Jag har fått löpande information och hjälp i hela rekryteringsprocessen. Vi är jättenöjda och kommer anlita jobbet.se igen"

Maria Sjöström, CE-MA Maskin AB
 
 
   


"Vi är nöjda med de kandidater vi fick in och tycker att samarbetet har fungerat utmärkt. Jobbet.se håller vad de lovar och har överträffat våra förväntningar."

Stefan Karvonen, Meag VA-System

 
 
Nelson Garden  

"Vi har tidigare använt oss av tidningsannonser och själva tagit emot alla ansökningar, det är krävande. Vi ville slippa ifrån hela processen och istället jobba med våra vanliga jobb - det är vi proffs på. Jobbet.se visade sig vara proffs på ansökan, selektering och efterarbete."

Ulf Fransson, Reklamchef Nelson Garden
 
 
Koneo Uppsala   "Jobbet.se passar oss på Koneo Uppsala perfekt när vi vill nå människor mitt i livet som är intresserade av att jobba på ett IT företag. Vi har rekryterat både tekniker, säljare, ekonomipersonal med stor framgång och därför är Jobbet.se vårt val som rekryteringspartner idag. "

Fredrik Nilsson, Koneo Uppsala


KIN Group, Ur&Penn   "Jobbet.se löste snabbt och kostnadseffektivt vår rekrytering gällande tjänsten HR-manager utan att tumma på kvalitén!"

Fredrik Almén Chief Operating Officer (COO), KIN Group

Best Western Hotel Svava i Uppsala   "Jag rekommenderar jobbet.se till samtliga kollegor inom Best Western kedjan"

Per Söderlund, Best Western Hotel Svava i Uppsala
 
Ahlsell AB  

"Redan första timmen hade jag fått flera svar som motsvarade min kravprofil och inom 10 dagar var rekrytering klar."

Peter Hellzén Butikschef, Ahlsell AB, Uppsala

 

Envoy Services Sweden AB   ”Vi är mycket nöjda med jobbet.se. Vi fick kontakt med flera bra kandidater, och gick i mål med rekrytering av en testledare”

Peter Lindqvist, Utvecklingschef Envoy Services Sweden AB

Upplands Bildemontering AB   "Jobbet.se är bättre än att annonsera i dagspress. Jag rekommenderar jobbet.se till alla företagare i vår bransch."

Jan Andersson, Upplands Bildemontering AB

Sallén Elektriska AB   "Vi är mycket nöjda med jobbet.se!"

Rolf Gustavsson, Sallén Elektriska AB

Memira AB   "Jag har inte tiden att genomföra större rekryteringar. Jag fick jättebra kandidater till tjänsterna som klinikansvariga. Jobbet.se gjorde bra intervjuer och kandidaterna presenterades på ett sätt som gav mycket information."

Kristina Lindgren regionchef, Memira AB


Rottne Industri AB   "Vi fick en stor andel relevanta sökande och tillgång till ett mycket lättanvänt rekryteringsverktyg för att bearbeta de ansökningar vi fick in.
Jag tyckte det var ett bra engagemang från Jobbet.se och jag använder gärna den här tjänsten igen vid framtida rekryteringar."


Martin Nyström konstruktionschef, Rottne Industri AB


Upplands Motor AB   "Jobbet.se har gett oss bättre resultat än att annonsera i dagstidningar. Snabbt, billigt och med kvalité. Jag rekommenderar jobbet.se till samtliga Volvos återförsäljare i landet!"

Håkan Hellström Verkstadschef/Akalla, UpplandsMotor AB

Wist Last & Buss AB   "Kontakten kändes bra från början och det visade sig vara mycket lyckosamt att rekrytera via jobbet.se!"

Jan Helmersson Verkstadschef, WIST LAST & BUSS AB

Uppsala Taxi   "Vill bara säga tack! Jag har redan efter två dagar bokat tre personer på intervju. Jobbet.se erbjuder ett mycket effektivt rekryteringsförfarande!"

Giggi Tunudd Växelchef, Uppsala Taxi


Rosendals Bygg AB   "Rekrytering av personal tillsammans med Jobbet.se är både enkelt och professionellt. Att man som kund kan påverka omfattningen av uppdraget under resans gång är perfekt. Kan varmt rekommendera Jobbet.se!" 

Daniel Rudström, VD Rosendals Bygg AB
 
 
Skrotcentralen AB   "Jag rekommenderar jobbet.se - kvalitet till rätt pris!"

Robert Alm, Skrotcentralen AB

Returpappercentralen i Uppsala HB   "Jobbet.se har hjälp oss på ett snabbt och effektivt sätt att hitta en Transportledare. Kan varmt rekommendera Jobbet.se"

Magnus Alm, Returpappercentralen i Uppsala HB

Stockholm Rörjour   "Via Jobbet.se anställde vi en rörmontör som vi är jätte nöjda med. Vi är nöjda med bemötandet från Jobbet.se och får vi behov kommer vi använda oss av deras tjänster igen!"

Mia Jacobsson, Stockholms rörjour

Dela

Annonser

#A-balans banner